VIKTIGT! Elavbrott för installation av IMD

Måndag 4 september är det elavbrott i alla hus från kl 09.00 till 17.00. Ta del av informationen om detta! Elavbrottet påverkar alla boende och verksamheter. Dessutom sker ett kortare avbrott per lägenhet under perioden 5-14 september.

Som tidigare har meddelats kommer den av stämman beslutade installation av gemensamhetsel (IMD) att ske måndag 4 september. Det betyder att alla husen i föreningen kommer att vara utan elektricitet klockan 9.00 - 17.00 den dagen.

Många viktiga funktioner kommer inte att fungera under elavbrottet, till exempel belysning, eluttag, internet och hissar, med mera.

Detaljerad information om detta har delats ut i alla brevlådor och anslagits i samtliga entréer och hissar. Nedan ligger också en länk till en PDF med samma innehåll.

Vi uppmanar alla att noggrannt gå igenom den utdelade informationen om elavbrottet och vidta de åtgärder som kan vara nödvändiga för att undvika problem och hantera det på bästa möjliga sätt. 

I informationen finns också en tidtabell för de kortare elavbrott som sker en gång per lägenhet under perioden 5-14 september, då de enskilda elmätarna byts ut.

OBS! Information om elavbrott 4 sept